Despre noi

 

Goodbath.ro este proiectul unor specialisti in domeniul obiectelor sanitare, a elementelor de spa cum sunt saunele sau minipiscinele, o continuare fireasca a cunostintelor dobandite prin munca asidua in timp. Consideram ca avem  cunostintele si maturitatea necesara pentru a aborda orice fel de proiect din acest sector de activitate.

Diversitatea, creativitatea si designul obiectelor sanitare sunt directionate in atingerea unui singur tel: sa realizeze armonia perfecta intre toate componentele spatiului acordat unei bai.

Goodbath.ro colaboreaza cu branduri consacrate in intreaga lume, cum ar fi: Sanotechnik, Savini, Radaway, Aquaform, Italbox, Fibrex, Gala, Kludi, Hansgrohe, Sanitop, Bisk si multe altele.

Oferim consultanta in alegerea variantelor optime pentru fiecare client in parte, oferim solutii pentru nevoile  fiecaruia si vrem ca impreuna sa construim baia de vis pentru Dvs.

Deoarece este destul de complicat sa prezinti o compozitie omogena in cadrul unui magazin online va sfatuim ca in cazul unei amenajari complexe sa ne contactati pentru a va putea oferii o gama variata de posibilitati de realizare a proiectului dvs.