Termeni si conditii

 

Elemente definitorii

 

Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre FREESTANDING SRL . prin intemediul magazinului online www.goodbath.ro

Documente contractuale

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.goodbath.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare, telefonic sau prin e-mail, prin care FREESTANDING SRL  isi deruleaza operatiunile.

Comanda va cuprinde precizari clare asupra datelor de livrare si facturare, precum si datele cumparatorului.

Daca FREESTANDING SRL  confirma comanda, acest lucru implica o acceptare a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau scrisa din partea acestuia catre cumparator.

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate  etc., si nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Termene. Penalitati

Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 2 zile si 6 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul www.goodbath.ro

In cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

In cazul in care FREESTANDING SRL  primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

Facturare. Plati

Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in comanda. FREESTANDING SRL  va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii  conform legislatiei in vigoare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului (care include TVA de 19%) si eventualele cheltuieli de expeditie.

Responsabilitati

Livrare: FREESTANDING SRL  se obliga sa expedieze bunurile in sistem de curierat  in momentul confirmarii platii din partea cumparatorului.

Transport – Ambalare: FREESTANDING SRL  se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile in momentul predarii acestora catre Cumparatorului.

FREESTANDING SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

La receptionarea produselor  Cumparatorul are obligatia sa verifice integritatea fizica acestora .Orice neconformitate de natura fizica a produsului, lovituri externe , zgarieturi sau alte deficiente de natura fizica trebuie anuntate catre Vanzator-Freestanding SRL la momentul receptiei acestora.  

Garantii

Toate produsele comercializate pe site-ul www.goodbath.ro  beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@goodbath. ro sau telefonic.  Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Livrarea marfii si conditii de acordare a garantiei

  • Pentru a putea beneficia de acordarea garantiei, CLIENTUL are obligatia ca la receptia marfii prin curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea marfii. In cazul constatarii de deficiente (deteriorari ale obiectelor, zgarieturi, produse gresit livrate, etc) CLIENTUL va consemna pe tipizatul CURIERULUI deficientele constatate.
  • Simpla semnare, fara obiectii a bonului de livrare al CURIERULUI duce la imposibilitatea acceptarii ulterioare a oricarei obiectiuni din partea CLIENTULUI privind eventuale deficiente !
  • In cazul in care nu se verifica marfa sau nu se consemneaza nicio obiectiune, semnatura de primire pe Factura Fiscala de catre CLIENT implica acceptarea marfii si confirmarea verificarii integritatii acesteia de catre CLIENT.
  • Toata marfa transportata este garantata pana la adresa solicitata (acest lucru inseamna intrarea in bloc sau in curte, dupa caz).

Pentru a beneficia  de garantie produsele trebuie insotite de factura fiscala si/sau certificatul de garantie dupa caz. In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Conditii de returnare a bunurilor 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioni?tii, precum ?i pentru modificarea ?i completarea unor acte normative: 

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice, incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 

Bunurile pot fi returnate cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 14 de zile de la data intrarii in posesie a produselor. FREESTANDING SRL  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. 

Cumparatorul are obligatia sa anunte telefonic la nr 0765252137 sau in scris la adresa contact@goodbath.ro intentia de retur .

Returul nu se aplica produsele executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza.

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a FREESTANDING SRL 

In eventualitatea in care produsul primit prin firma de curierat nu corespunde cu produsul solicitat, FREESTANDING SRL  va suporta cheltuiala retrimiterii produsului solicitat de cumparator in termen de 48 de ore de la inregistrarea notificarii  lipsei de conformitate, daca culpa livrarii gresite este a societatii.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari , in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca FREESTANDING SRL  nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

FREESTANDING SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

 Costul transportului produselor de la FREESTANDING SRL  catre client si de la client catre FREESTANDING SRL  revine in responsabilitatea clientului.

Nu se pot returna produsele comandate facute pe comanda , exemplu- cazi cu hidromasaj , mobiliere de baie ce se executa la comanda , etc.

Freestanding SRL  NU accepta returnarea produselor si in cazul comenzilor efectuate de persoane juridice 

Pentru informatii suplimentare referitoare la procedura de retur te rugam sa ne contactezi la  numarul  0765252137 sau pe adresa de email contact@goodbath.ro